Werk met ons samen

Workshops & tastings

Vanuit Otemba Sake organiseren we workshops en tasting events onder begeleiding van een gecertificeerde sake sommelier. Ook met mogelijkheid tot bijpassende ‘food pairings’ op locatie bereid door onze Japanse chef. Benieuwd of dit iets kan zijn voor jouw groep of bedrijf?

Sake Events

Onze missie bij Otemba Sake is het delen van onze liefde voor sake en het vieren van goede smaak en goed gezelschap. Hoe beter dan tijdens evenementen waar de sake rijkelijk vloeit en al je vragen over sake beantwoord worden. Meer zeg je? Wat dacht je van bijpassende Japanse gerechten op locatie bereid door onze Japanse chef. Hai, onegaishimasu!

Bekijk vorige events

Bij mijn event, bar of restaurant

We werken samen met restaurants en andere horecagelegenheden om de smaken van sake toegankelijk te maken voor de Europese markt. Bepaalde uitzonderlijke sake die we importeren behouden we als exclusieve opties voor onze partners. Interesse in welke dit zijn? Vraag een exemplaar op van onze gratis catalogus.

Bekijk cases

Catalogus ontvangen

Bepaalde uitzonderlijke sake die we importeren behouden we als exclusieve opties voor onze partners. Interesse in welke dit zijn? Vraag een exemplaar op van onze gratis catalogus.

X

Door onze website te gebruiken ga je akkoord met onze cookie policy.