In een melkweg hier niet ver vandaan...

Het begint in de Melkweg Amsterdam, ergens in de jaren ?90. We draaiden Japanse housemuziek, serveerden sushi uit op 7? vinyl platen, en schonken Sake van een plaatselijke leverancier. Het was een uitwisseling van cultuur en cuisine, en er was meer dan genoeg te vieren. Maar de sake, die kon beter. Dus besloten we om de geliefde sake die we uit Japan kenden zelf te gaan importeren.

Werk met ons samen

For Goodness Sake

Premium Sake afkomstig van kleinschalige brouwerijen in Japan, met zorg gekoeld getransporteerd naar Amsterdam, en aangeboden voor een eerlijke prijs. Inmiddels zijn we heel wat haarstijlen verder en is het team in meerdere talen uitgegroeid, maar onze missie blijft staan: de beste sake naar Europa halen, cultuur en cuisine vieren en mensen in harmonie met elkaar samenbrengen.

Wij zijn Ontembaar

Onze hernieuwde handelsroute tussen Nederland en Japan wordt bestendigd als in 2016 de Japanse keuken wordt uitgeroepen tot werelderfgoed. We zijn verheugd, en ook geprikkeld: de Sake die wij kennen drink je net zo goed bij de Italiaanse of de Vietnamese keuken, uit een karaf of wijnglas. We vinden dat het hoog tijd is om sake te bevrijden uit de formele kimono en terug te brengen in gezelschap. Sake als vrijgevochten drankje, zeg gerust ontembaar; zeg gerust Otemba. We maken de reis compleet en leveren meer dan zeventig verschillende Sake uit Japan tot aan je tafel. Kanpai!

Werk met ons samen

X

Door onze website te gebruiken ga je akkoord met onze cookie policy.